content marketing CliQi

Specialisten

Feeling Interieurs streeft naar eenheid en harmonie.

“Ik zie het elke keer als een enorme uitdaging om iets moois te creëren dat één geheel vormt”, zegt Jacqueline van Nieuwpoort van Feeling Interieurs. “Om eisen en wensen te vertalen naar een ontwerp dat goed uitvoerbaar is binnen het budget van de klant. Elke opdracht is uniek, dus ook elk interieurontwerp is anders. Het is altijd maatwerk, of het nu gaat om nieuwbouw of een bestaande woning. Samen komen we tot een unieke eigen woonplek, waar u zich helemaal thuis voelt.”

Jacqueline leidt haar bedrijf vanuit haar bedrijfspand aan de Westhaven 52, een prachtig monumentaal pand in de Goudse binnenstad. Het achttiende-eeuwse Hollandse regentenhuis, bekend als de Stijlkamer, is een passende huisvesting voor Feeling Interieurs. Toen Jacqueline en haar man het kochten, was het een bankgebouw. Jacqueline richtte het opnieuw in en bracht het terug naar de oorspronkelijke bestemming: een woonhuis. “Het is een inspirerende omgeving voor een interieurontwerper”, beaamt Jacqueline, “met een heel eigen, specifieke sfeer en uitstraling.”

Ze heeft zich sinds 2008 beziggehouden met zeer uiteenlopende interieurprojecten, nadat ze haar Master of Interior design behaalde. Ik heb altijd een zwak gehad voor het inrichten van huizen. Ik ben steeds op zoek naar harmonie binnen een interieur, het creëren van eenheid, een vloeiende stijl, maar soms ook juist contrasten met elkaar laten samenkomen. Maar finally moet het een samenhangend verhaal worden wat ook zeker wat vertelt over de bewoners.

Dit kan op diverse manieren vormgegeven worden, met klassieke interieurs, maar ook modern en vernieuwend is mogelijk. Daarvoor verdiept ze zich in de interesses en achtergronden van haar cliënten. Door goed naar de klant te luisteren en ook zelf met passende invullingen te komen ontstaat er een nieuw plan.

Feeling Interieurs denkt ook graag mee met bijvoorbeeld starters op de woningmarkt of de kopers van een nieuwbouwwoning. “Het budget van de klant is altijd het uitgangspunt, daar begint elk project mee”, zegt ze. “Ik zie er een uitdaging in om binnen een vooraf vastgesteld budget en een realistisch wensenpakket het onderste uit de kan te halen. Soms kun je met kleine aanpassingen al een heel mooi resultaat bereiken dat past binnen het budget.

Elk interieuradvies van Feeling Interieurs begint dan ook met een vrijblijvend intakegesprek. Jacqueline: “Dan kunnen we goed beoordelen wat we aan elkaar hebben. Ik vraag mensen vaak om vooraf al een wishlist op e stellen. Op basis van de verkregen informatie gaat Jacqueline zoeken naar de juiste invulling. “Op dit punt komen we echt aan op mijn specialisme: het vertalen en vormgeven van woonwensen”, zegt ze. “Aan de hand van moodboards, sfeerbeelden en tekeningen (plattegrond, maar indien gewenst in 3D) kom ik in samenspraak met de klant tot een ontwerp waar hij of zij zich helemaal in kan vinden, en dat aansluit bij de wensen en het budget.

Ook de planning wordt hierbij doorgenomen. Voor de realisatie werkt Feeling Interieurs samen met een select team van aannemers, schilders en elektriciens. Klanten kunnen er ook voor kiezen om een interieurplan aan te vragen en verder de uitvoering zelf te realiseren, maar ze kunnen de uitvoering ook van a tot z bij mij neerleggen.”

Desgewenst kan Feeling Interieurs ook een afzonderlijk lichtplan of kleurenplan uitwerken. En wie een interieur heeft dat voldoet aan zijn of haar wensen, maar toch nog behoefte heeft aan een ‘final touch’, kan bij Feeling Interieurs aankloppen voor een kort en snel advies op het gebied van bijvoorbeeld decoraties, kussens, plaids of kunst. Ook verzorgt zij workshops in Stijlkamer 52, waarbij de locatie extra inspiratie geeft.

Feeling Interieurs
Stijlkamer 52 / Westhaven 52
2801 PM  Gouda
T 06 1557 6470
info@stijlkamer52.nl
www.feelinginterieurs.nl

 

 

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.