content marketing CliQi

Specialisten

Wendy maakt je huis in een handomdraai verkoop klaar!

Dat interieurstyling echt het verschil kan maken, bewijzen de vóór en na foto’s van Wenstyling wel. Sfeer creëren en van een huis een echt thuis maken, zodat je je voor kunt stellen hoe het is om er te wonen. Dat is wat je wil bij het zoeken naar een nieuw huis. Dus wil je dat ook als je je huis gaat verkopen.

De makelaars besteden hier nu niet veel aandacht aan, zo weet Wendy Leeuwrik, de eigenaresse van Wenstyling. De huizenmarkt gaat snel maar toch is het voor de verkopende partij wel belangrijk om te weten dat je met een beetje aandacht je huis niet alleen sneller verkoopt maar er ook een veel hogere prijs voor krijgt. “En tienduizend euro extra is niks hoor”, zegt ze lachend.

Wendy besteedt aandacht aan elke ruimte. “Het moet kloppen”, vertelt ze, “het totale plaatje moet aantrekkelijk zijn zodat de koper de grootte van de woning goed in kan schatten .” Wendy geeft aan wat er opgeruimd, weggezet of hersteld moet worden zodat de kijker zo min mogelijk afgeleid wordt. “Daar wil ik zelfs nog wel een handje bij helpen”, zegt ze.  Om het voor de klanten makkelijk te maken, werkt ze met pakketten. “Dat is overzichtelijk”, geeft ze aan. “De investering betaalt zichzelf terug. Het leuke is, elke extra euro die het huis oplevert, is voor de klant.”

Een ideale klant is er voor Wendy niet. “Ook bij de klanten die super netjes zijn, blijven er nog genoeg dingen om even de puntjes op de bekende i te zetten”, zegt ze. Zelf geniet ze trouwens erg van haar werk, want wat is er nou leuker dan het wauw-effect creëren. Zorgen dat jouw huis zich onderscheidt op de woningmarkt, dat de kijker bij elke foto nieuwsgieriger wordt en bereid is hoog in te zetten. Sfeer verkoopt!

Heb je zelf inmiddels al een andere woning of staat je woning door andere omstandigheden al leeg, dan richt Wendy het gewoon weer voor je in. “Een leeg huis verkopen is zonde”, zegt ze, “maar ook gedateerde huizen verkopen minder makkelijk of gaan weg voor een te lage prijs. Daarom heeft ze ook pakketten ontwikkeld waar de huur van meubelen al in opgenomen is. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Dat ze zelf erg handig is en er niet voor terugdeinst even een wandje te schilderen, werkt in haar voordeel. “Vaak denk ik, ik doe het gelijk even, dan is dat maar vast gedaan”. Wendy is creatief met oog voor ruimte, detail en kleur. En ze kan dus ook nog eens goed overweg met boor, hamer, schroevendraaier, kwast en verfroller! Daarbij combineert ze meubels van nu met behoud van authentieke details waardoor ze de beste kant van je woning laat zien. Met weinig middelen een groot verschil maken, daar wordt ze blij van. Net als van het inschatten van de verkoopprijs, waar ze inmiddels erg goed in is. Naast haar opleiding tot vastgoedstylist, heeft ze ook interieurfotografie afgerond waardoor ze ook nog direct de juiste foto’s kan maken.

Ook al zeggen makelaars dat het niet zoveel uit maakt hoe een huis ingericht is krijgt Wendy toch regelmatig complimenten van de makelaar. “Ik miste de ziel in het huis”, kreeg ze pas nog te horen, “maar de styling maakt het echt af, het is een huis geworden waar een hele fijne sfeer hangt.”  Niet voor niets is de slogan van haar website; styling maakt van “gewoon” geweldig!

Wendy Leeuwrik
0622623354
Www.wenstyling.nl