Aan de Nieuwe Stadskade

Gouda
Actueel aanbod

€ 446.545,- tot € 516.545,-

Kenmerken

Woonoppervlak
152 - 184m2
Kaveloppervlak
80 - 89m2
Inhoud
405 - 494m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Wonen aan het water in een ruim comfortabel nieuwbouwhuis. Dat is wonen aan de Nieuwe Stadskade, hét nieuwbouwproject in Westergouwe, Gouda. Hier woon je tussen groen en water, maar heb je zin om de drukte op te zoeken dan sta je binnen 10 minuten in het gezellige historische centrum van Gouda. Het beste van twee werelden dus.

Wil jij nét even iets anders? Maar wel lekker veel ruimte en luxe? Dan is de Nieuwe Stadskade echt iets voor jou. Alle 66 stadswoningen zijn groot, licht en op veel manieren in te delen. Een enorme leefkeuken beneden? Of creëer je eigen bedrijf aan huis. Dit zijn maar een paar voorbeelden van de begane grond. Ook de andere verdiepingen kun je mixen & matchen tot jouw unieke woning helemaal af is! Een koopwoning in Aan de Nieuwe Stadskade koop je vanaf € 290.000,- tot € 515.000,- v.o.n.

De 66 woningen worden gebouwd op de markante kademuur die nu al langs de Oost Ringdijk te zien is. Je woont hier vlakbij het centrum van Gouda met alle voorzieningen, maar je geniet ook van de rust in het aangrenzende natuurgebied waar de kids lekker kunnen spelen. Aan de straat kant ligt een mooie (archeologische) vijver met een omtrek van 30 meter. Rond deze vijver worden de twaalf twee-onder-een-kapwoningen van de Jachtvijver gebouwd. De Nieuwe Stadskade is daarmee onderdeel van de nieuwe wijk Westergouwe.

Kijk voor meer informatie op www.aandenieuwestadskade.nl

Situatietekening

Meer informatie

Kenmerken

Project
Aan de Nieuwe Stadskade
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
66 (waarvan 4 beschikbaar)
Prijs
€ 446.545,- tot € 516.545,-
Type woningen
Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Gouda.

Aanmelden