Wijdeblik fase 1

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Gouda - Binnenstad
Actueel aanbod

€ 320.000,- tot € 700.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
126 - 200m2
Kaveloppervlak
122 - 348m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

START VERKOOP IN SEPTEMBER 2018!!

Midden in het Groene Hart verrijst de komende jaren letterlijk en figuurlijk de groenste wijk van de Randstad: Westergouwe-II. Onderdeel van Westergouwe-II wordt het prachtige nieuwbouwproject Wijdeblik. In een veilige, waterrijke omgeving en omringd door royaal aanwezig groen, worden in Wijdeblik in totaal 88 zeer energiezuinige woningen gerealiseerd.

De eerste fase van Wijdeblik gaat medio september 2018 in de verkoop met 40 eengezinswoningen, 12 twee-onder-een-kap woningen en 1 vrijstaande woning. De woningen vallen op door hun uitstraling; fraaie donkerrode, grijsrode of oker bakstenen gevels. Met in het wit het Goudse stroopwafel patroon en stijlvolle donkergrijze dakpannen met zonnepanelen. De materialen zijn met zorg gekozen en installaties zijn getest op betrouwbaarheid. Dat vertalen wij naar jarenlang onbezorgd woonplezier!

Inclusief luxe keuken en luxe sanitair
Onmisbaar in een moderne woning zijn een luxe keuken en sanitair. Laat u inspireren door de specialisten van onze showroom THUIS in Haarlem en bekijk in de showroom allerlei stijlen en smaken. Kies de stijl die bij u past, zodat u straks optimaal kunt genieten van uw complete woning.

Wijdeblik is wonen met een groen hart
Alle woningen worden uitgevoerd met Nul-op-de-Meter (NOM). Dit betekent dat de woning energiezuinig en zelfvoorzienend is en voorzien is van triple-glas, een douche-WTW en een warmtepomp met vloerverwarming op alle verdiepingen. De woning is niet aangesloten op het gasnet en is daarmee helemaal voorbereid op de plannen van de regering. Met deze nul-op-de-meter woningen ontvangt u, bij normaal verbruik, helemaal geen energienota meer.

Geïnteresseerd in dit project of wil jij hier komen wonen? Ga dan naar www.wijdeblikgouda.nl voor meer informatie of schrijf je in voor een van de woningen als belangstellende.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wijdeblik fase 1
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
53
Prijs
€ 320.000,- tot € 700.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Carport, Garage, Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Kantoor
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Groene Energie, Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming, Warmte Koude Opslag (WKO)
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria

Locatie

Stel je vraag

Contact

Dura Vermeer Bouw Zuid West B.V.
Rotterdam Airportplein 21
3045AP Rotterdam
p.kneppers@duravermeer.nl

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Gouda.

Aanmelden