Gouda Gouden Greep

Gouda
Actueel aanbod

€ 572.500,- tot € 760.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
155 - 180m2
Kaveloppervlak
223 - 362m2
Aantal slaapkamer(s)
5

Over dit project

Gouden Greep is gelegen in de fonkelnieuwe wijk Westergouwe. De eerste fase van Westergouwe is in een afrondend stadium. De woningen van Gouden Greep worden gerealiseerd in fase 2. Een plek te midden van veel groen en water. Een plek waar je heerlijk zult wonen. Deze prachtige woningen onderscheiden zich door de rijke architectuur en hoogwaardige afwerking. Woningen waar duurzaam omgaan met energie voorop staat.

Door het plaatsen van een eigen installatie in iedere woning en het gebruik van zonnepanelen zijn bijna alle woningen in het plan ‘nul op de meter’. Geen energiekosten meer. Zo houd je flink wat geld over per maand! Met het centrum van Gouda en de steden Rotterdam en Den Haag op korte afstand is het gras hier dus écht een stuk groener. Dat is direct voelbaar op weg naar je nieuwe huis. Je beleeft het groen, het water en de ruimte. Hier kom je écht thuis. Een Gouden Greep.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Gouda Gouden Greep
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
83 (waarvan 5 beschikbaar)
Prijs
€ 572.500,- tot € 760.000,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Gouda.

Aanmelden