Gouda Gouden Greep

Gouda
Actueel aanbod

€ 365.000,- tot € 590.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
127 - 158m2
Kaveloppervlak
121 - 264m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

In het plan worden in totaal 91 woningen gerealiseerd. Waaronder 3 vrijstaande woningen, 14 twee-onder-een-kapwoningen, 18 hoekwoningen en 56 rijwoningen.
De woningen kennen een traditionele stijl, met mooie gevelelementen, klassieke kleuren metselwerk en grote raampartijen. Bijna alle hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen worden voorzien van een gezellige erker.
De architectuur is van de hand van Schippers Architecten BNA uit Den Haag.

Alle woningen worden in basis voorzien van 3 slaapkamers op de eerste verdieping. De tweede verdieping biedt in bijna alle gevallen voldoende ruimte voor een eigen indeling met tenminste één extra slaapkamer of eventueel een 2e badkamer.
De twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen zijn voorzien van een garage/berging en de woningen gelegen aan het water krijgen tevens een gezellige zitsteiger aan het water. Dat wordt echt genieten!

Groene vingers of gezellig met vrienden in de zomermaanden barbecueën? Het kan allemaal! De tuinen in de Gouden Greep zijn gemiddeld 10 meter diep!

Kies je voor de Gouden Greep, dan geniet je straks van veel comfort. De woningen worden allemaal voorzien van vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping, daarnaast ben je verzekerd van geen of een heel lage energierekening. De woningen worden namelijk standaard uitgevoerd als Nul-op-de-meter woning en in een enkel geval met EPC 0! Dit komt door de toepassing van zonnepanelen en andere maatregelen, zoals uitstekende isolatie, een wtw-douche en de warmtepomp die aangesloten is op de warmte-koudeopslag in de bodem. Dit is dus niet alleen heel comfortabel, maar ook nog eens ontzettend duurzaam.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Gouda Gouden Greep
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
71 (waarvan 12 beschikbaar)
Prijs
€ 365.000,- tot € 590.000,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Gouda.

Aanmelden