Buitengewoon - Westergouwe

Gouda - Westergouwe
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
165 - 181m2
Inhoud
593 - 672m3
Aantal slaapkamer(s)
5

Over dit project

Buitengewoon Gouda
Een buurt met meer groen dan steen, een charmant dorp in de stad. Een intieme, groene en eigenwijze kant van Gouda. Waar buren elkaar kennen en samen genieten van het adembenemende uitzicht in de polder.

Buitengewoon is gelegen in Westergouwe, de groenste en watterrijkste nieuwbouwwijk van de Randstad. Met een eigen natuurgebied de GroenBlauwe zone, biedt project Buitengewoon veel recreatiemogelijkheden dichtbij huis. Het woningaanbod van Buitengewoon bestaat uit luxe Poldervilla's omringd door natuur. Er komen in totaal 27 royale en energieneutrale woningen met
-Een verhoogd terras met een vrij uitzicht van maar liefst 65 meter
-Goede zonligging met de tuin op het zuidwesten;
-Inclusief SieMatic keuken en complete badkamer en toilet;
-Energieneutraal en comfortabel (o.a. vloerverwarming en -koeling);
-1 of 2 parkeerplaatsen op eigen terrein voor de deur.

De woningen krijgen naar verwachting een woonoppervlak van 165 m2 tot maar liefst 181 m2.

Ben je net zo enthousiast als wij?
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Buitengewoon door jezelf aan te melden op de website. We willen het project graag afstemmen op jouw woonwensen. Geef daarom jouw woonwensen aan in de accountomgeving. Als Buitengewoon in verkoop gaat, kun je via deze omgeving jezelf inschrijven op een woning. Met vragen kun je terecht bij verkoop@duravermeer.nl.
Volg ons op ook op Facebook en Instagram!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Buitengewoon - Westergouwe
Koopwoningen
27
Type woningen
Hoekwoning, Overig, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Gouda.

Aanmelden