Westergouwe - Gouda

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Gouda - Gouda
Toekomstig aanbod

€ 1.099,- p.m. tot € 1.180,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
112 - 124m2

Over dit project

Duurzaam huren vanaf zomer 2020 in een mooi nieuw stukje Gouda!

De woningen:
De 71 eengezinswoningen (112m² - 124 m²) hebben een gezellige woonkamer met veel natuurlijk lichtinval. Via de woonkamer kom je in de achtertuin. De open keuken is van Bruijnzeel voorzien van moderne inbouwapparatuur.

Via de trap bereik je de eerste verdieping. Hier bevinden zich 3 slaapkamers en de badkamer.
De badkamer is van alle gemakken voorzien en wordt een prachtige ruimte met een luxe douchehoek met hardglazen douchedeur, wastafel, designradiator en een tweede hangtoilet.

Op de zolder staat de warmte-terugwin balansventilatie en heeft een dakraam. Deze ruimte kan ingericht worden als werkkamer, opslagruimte of bijvoorbeeld een speelruimte voor de kinderen.

Inschrijven:
De huurprijzen voor deze woningen zijn nog niet bekend. Schrijf je snel in en we houden je op de hoogte.
Voor vragen kun je contact met ons opnemen via: westergouwe@vesteda.com

Duurzaamheid:
De woningen hebben een vloerverwarming op de begane grond en eerste etage. Deze voorziening zorgt voor een aangenaam en constant binnenklimaat. Alle woningen krijgen een individuele bodemwarmtepomp (gesitueerd bij de entree) en zijn geheel aardgasloos. Ook zullen er op elke woningen zonnepanelen worden geplaatst.

Gouda:
Gouda heeft een historische binnenstad met een eeuwenoude geschiedenis. Bewonder het sprookjesachtige oude Stadhuis Gouda, de beroemde gebrandschilderde ramen van de Sint-Janskerk en de sfeervolle grachten met de gezellige terrasjes en authentieke winkeltjes. Gouda is wereldberoemd om haar kaas, siroopwafels, pijpen en aardewerk.

Westergouwe:
Westergouwe ligt ten Zuidwesten van het Centrum van Gouda. In deze levendige wijk wordt al heerlijk gewoond, in 2016 zijn de eerste woningen al opgeleverd. De komende jaren zal Westergouwe uitgroeien tot een compleet nieuwe woonwijk met zo’n 4.000 woningen. Er zijn voldoende faciliteiten zoals een supermarkt, kinderopvang, basisschool en een gezondheidscentrum. Nabij uitvalswegen via de N207 naar de A12/A20. Er gaat een bus naar Gouda Centrum en de fietsafstand naar station Gouda is circa 10 minuten.

Natuur:
In de wijk is volop gedacht aan de natuur. Met volop ruimte voor de kinderen om te sporten en te spelen op bijvoorbeeld het trapveldje of de natuurspeelplek. Ook de wandelaar, fietser of hardloper komt aan zijn trekken. Diverse ingangen bieden toegang tot het schitterend natuur- en recreatiegebied de GroenBlauwe Zone van maar liefst 45 hectare. Hier heerst vooral rust en kun je gebruik maken van (half-) verharde fiets-, wandel- en struinpaden. Een deel van het natuur- en recreatiegebied is beschermd natuurgebied.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Westergouwe - Gouda
Huurwoningen
71
Huurprijs (p.m.)
€ 1.099,- tot € 1.180,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Gouda.

Aanmelden