content marketing CliQi

Wonen van Loon

Gouda - Gouda
Actueel aanbod

€ 387.294,- tot € 630.717,-

Kenmerken

Woonoppervlak
64 - 126m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Nieuwbouw in Gouda | Bloemendaal

U woont in de gezellige en groene Goudse wijk Bloemendaal op loop- of fietsafstand van de winkels en het historisch centrum van Gouda.

Het project bestaat uit 172 appartementen verdeeld over drie woongebouwen. In Wonen van Loon heeft u keuze uit verschillende woningtypes en de appartementen worden compleet met keuken, badkamer en minimaal één privéparkeerplaats opgeleverd. Zet u de volgende stap in uw wooncarrière?

Verkoop fase I gestart
Fase I is nu in verkoop en bestaat uit 40 complete nieuwbouwappartementen. Benieuwd naar de appartementen? Bekijk hier het woningaanbod.

Bezoek de modelwoning
In het informatiecentrum hebben wij twee modelwoningen op ware grootte voor u nagebouwd en op afspraak te bezoeken op woensdag- en vrijdagmiddag van 16.00 – 17.00 uur.
Locatie: Ridder van Catsweg 681, te Gouda.

Start bouw: Q2 2023


Alles in de buurt
Kiest u voor een appartement in Wonen van Loon, dan kiest u voor gemak en gezelligheid. Met Winkelcentrum Bloemendaal als buurman heeft u uw boodschappen snel in huis en binnen 10 minuten fiets u naar het historische centrum van Gouda. De bus stopt voor de deur en het intercity station is op loopafstand. Ook zijn steden als Utrecht, Rotterdam en Den Haag binnen een half uur bereikbaar.

Een stad van gezelligheid
Gouda is een stad van gezelligheid en heeft alle voorzieningen in de buurt. Met leuke straatjes, grachten, pleinen, horeca en winkels hoef je je nooit te vervelen. Daarnaast heeft Gouda haar eigen ziekenhuis, intercitystation, schouwburg en bioscoop. En ook zijn er vele sportverenigingen en scholen.

Reeuwijkse Plassen om de hoek
Geniet u graag van het buitenleven? Ook dan zit u goed. Op nog geen 10 minuten fietsafstand van Wonen van Loon zijn de Reeuwijkse Plassen. Een heerlijk buitengebied waar het goed vertoeven is. Maak een heerlijke fiets- of wandeltocht of ga met een bootje het water op en geniet van de rust en natuur.

Meer informatie op de site www.wonenvanloon.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen van Loon
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
86
Prijs
€ 387.294,- tot € 630.717,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Verwarming
Vloerverwarming, Warmte Koude Opslag (WKO)
Balkon
5 tot 10 m2
Overige
Lift, Oplaadpunt elektrische auto
Voorz. binnen 1 Km.
Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Gouda.

Aanmelden