Wonen van Loon

Gouda - Gouda
Actueel aanbod

€ 359.400,- tot € 602.800,-

Kenmerken

Woonoppervlak
63 - 127m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Welkom in Wonen van Loon. Zorgeloos wonen in een comfortabel nieuwbouwappartement in de fijnste wijk van Gouda: Bloemendaal.

In Wonen van Loon heeft u keuze uit 9 verschillende typen appartementen van 63 m2 tot royaal wonen op 127 m2. De woningen zijn zeer comfortabel, uitstekend geïsoleerd (BENG), all electric, standaard voorzien van vloerverwarming-koeling, compleet sanitair, een ruim balkon en een gezamenlijke fietsenberging.

Thuis in veelzijdig Gouda
Gouda heeft veel te bieden. Een sfeervolle en historische binnenstad. Met leuke straatjes, grachten, pleinen, horeca en winkels, voor ieder wat wils. De stad is wereldberoemd is om haar kazen, stroopwafels en kaarsen. Maar Gouda is ook een stad die buiten de historie en mooie ambachten vooral een heerlijke stad om te wonen.

Van Loon: een locatie met historie
Op de locatie waar ooit autobedrijf Van Loon actief was, verrijzen momenteel de woongebouwen van Wonen van Loon. Verdeeld over drie woongebouwen worden verschillende typen appartementen gerealiseerd aan de Ridder van Catsweg. Midden in de wijk Bloemendaal in Gouda. De koopappartementen bevinden zich in woongebouw B en C.

Alles in de buurt!
- Winkelcentrum Bloemendaal op loopafstand.
- Zorgvoorzieningen zoals: het Groene Hart ziekenhuis, huisartsen, fysiotherapeuten en apotheek op korte afstand.
- Reeuwijkse plassen en natuurgebied Goudse Hout met 8 minuten bereikbaar per fiets.
- Centrum, centraal station en de schouwburg binnen 10 minuten bereikbaar per fiets.
- Scholen, kinderopvang en kinderboerderij in de wijk.
- Uitstekend bereikbaar vanaf snelweg A12.

De woongebouwen
De verschillende koopappartementen bevinden zich in woongebouw B en C. Woongebouw B telt 8 verdiepingen en woongebouw C telt 9 verdiepingen.

In Woongebouw B bevinden zich 36 koopappartementen. U heeft keuze uit woningtype A, B, C of D.
In woongebouw C bevinden zich 50 koopappartementen. U heeft keuze uit woningtype B, E, F, G, H of I.

Parkeren & deelmobiliteit
Centraal in het plan ligt de tweelaagse parkeergarage waarin voor ieder appartement minimaal een parkeerplaats is gereserveerd. U vindt uw parkeerplaats in de parkeergarage op maaiveldniveau. Elk gebouw heeft zijn eigen gezamenlijke fietsenstalling. Het bezoekersparkeren is direct bij de entree van het terrein gesitueerd.

De tweede laag van de parkeergarage is via de hellingbaan bereikbaar. Deze parkeerplaatsen worden vrijwel allemaal overdekt met een door sedum bedekt afdak.

Bewoners van Wonen van Loon kunnen gebruik maken van deelauto’s en e-bakfietsen. De auto’s vindt u op het parkeerdek en de e-bakfietsen in de gezamenlijke fietsenstalling.

Kom kennismaken en stel uw vragen
Vrijblijvend binnenlopen om meer te weten te komen over Wonen van Loon? Het kan iedere 1e woensdag van de maand tussen 16.00 uur en 17.00 uur tijdens geWOON bij Boer. Onze makelaars van TW3 Makelaars en Boer Makelaardij zijn er om al uw vragen te beantwoorden. Gewoon vrijblijvend.

Kies voor zekerheid
Kiest u voor één van de appartementen in Wonen van Loon, dan bieden we u zekerheid met betrekking tot de verkoopprijs van uw huidige woning. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat u deze zekerheid nodig hebt. U bepaalt zelf of u hier gebruik van wilt maken. De Vastbouw Garantieprijs dient als vangnet bij prijsdalingen en wanneer de prijs stijgt profiteert u!

Bovendien is de bouw in volle gang. U kiest met Wonen van Loon voor gegarandeerd wonen. De oplevering staat gepland vanaf eind 2025.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen van Loon
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
51 van 86 beschikbaar
Prijs
€ 359.400,- tot € 602.800,-
Type woningen
Appartement, Overig

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Verwarming
Vloerverwarming, Warmte Koude Opslag (WKO)
Balkon
5 tot 10 m2
Overige
Lift, Oplaadpunt elektrische auto
Voorz. binnen 1 Km.
Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Gouda.

Aanmelden