Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

Wonen van Loon

Gouda - Gouda
Actueel aanbod

€ 359.400,- tot € 602.800,-

Kenmerken

Woonoppervlak
63 - 127m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

PROFITEER NU VAN EEN GARANTIEPRIJS VOOR UW HUIDIGE WONING
Kiest u voor één van de appartementen in Wonen van Loon, dan bieden we u zekerheid met betrekking tot de verkoopprijs van uw huidige woning. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat u deze zekerheid nodig hebt. U bepaalt zelf of u hier gebruik van wilt maken. De Vastbouw Garantieprijs dient als vangnet bij prijsdalingen en wanneer de prijs stijgt profiteert u!

Lees alles over de Vastbouw Garantieprijs op: wonenvanloon.nl/garantieprijs-huidige-woning/

Wonen van Loon gaat door!
Ruim driekwart van de woningen is verkocht. De eerste kopers zijn inmiddels naar de notaris gegaan en de sloop van de bestaande opstallen is begin maart 2023 gestart. De eerste paal is op 17 juni geslagen, de bouw is gestart!

Nieuwe ontmoetingen in Wonen van Loon
Met de komst van Wonen van Loon krijgt de Goudse woonwijk Bloemendaal een nieuwe woonboost. Verdeeld over drie woongebouwen krijgt Bloemendaal 172 nieuwe appartementen, waarvan er 40 nu in verkoop zijn koopappartementen.

De drie nieuwe woongebouwen laten de – nu al gezellige – woonwijk Bloemendaal extra bruisen. De koopappartementen (drie- en vierkamer appartementen) vinden u in woongebouw B en C en hebben een woonoppervlakte variërend van 63 tot 127 m2 woonoppervlakte. Ieder appartement heeft een mooie, ruime buitenruimte. De hoger gelegen appartementen hebben fantastisch uitzicht over het centrum van Gouda en/of de Reeuwijkse Plassen. Parkeren doet u op uw eigen overdekte parkeerplaats. Ieder gebouw heeft bovendien zijn eigen gezamenlijke fietsenstalling.

Het plan zal worden omringd door een parkachtige tuin. Centraal in het plan ligt de tweelaagse parkeergarage waarin voor ieder appartement een parkeerplaats is gereserveerd. Bewoners van Wonen van Loon kunnen tevens gebruik maken van deelauto's en e-bakfietsen. Duurzaam en klaar voor de toekomst!

Waarom kiezen voor Wonen van Loon?
• Zekerheid met de Vastbouw Garantieprijs voor uw huidige woning.
• U woont in Bloemendaal, de gezelligste en groenste wijk van Gouda!
• Binnen enkele (fiets)minuten staat u in hartje Gouda.
• Ieder appartement heeft minimaal één eigen parkeerplaats en voldoende ruimte in de gezamenlijke fietsenberging.
• U kunt gebruik maken van de deelmobiliteit hub die bestaat uit deelauto’s en E-bakfietsen.
• De appartementen worden luxe afgewerkt.
• Alle woningen zijn voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling. Uw appartement heeft hierdoor het hele jaar door een behaaglijke temperatuur.

De wijk Bloemendaal in Gouda ligt uiterst centraal in de Randstad op ca. 20 minuten per trein en auto van Rotterdam, Den Haag en Utrecht. De appartementen in Wonen van Loon liggen op loopafstand van het winkelcentrum Bloemendaal met alle winkelgemakken en voorzieningen. De bus stopt bijna voor de deur en het historische centrum en het NS-intercitystation liggen op fietsafstand.

Gouda, de stad met de historische binnenstad. De stad met haar eeuwenoude geschiedenis. De stad die wereldberoemd is om haar kazen, stroopwafels en kaarsen. Maar ook een stad die buiten deze geschiedenis en mooie ambachten veel meer te bieden heeft. Namelijk een stad waar het heerlijk wonen is! Gouda is een stad van gezelligheid en heeft alle voorzieningen in de buurt. De vele charmante straatjes, grachten, pleinen, horeca en winkels… u hoeft zich nooit te vervelen. Daarnaast heeft Gouda haar eigen ziekenhuis, intercitystation, schouwburg en bioscoop. En ook zijn er vele sportverenigingen en scholen.

Geniet u graag van het buitenleven? Ook dan zit u goed. Op nog geen 10 minuten fietsafstand van Wonen van Loon zijn de Reeuwijkse Plassen. Een heerlijk buitengebied waar het goed vertoeven is. Maak een heerlijke fiets- of wandeltocht of ga met een bootje het water op en geniet van de rust en natuur.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen van Loon
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
56 van 86 beschikbaar
Prijs
€ 359.400,- tot € 602.800,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Verwarming
Vloerverwarming, Warmte Koude Opslag (WKO)
Balkon
5 tot 10 m2
Overige
Lift, Oplaadpunt elektrische auto
Voorz. binnen 1 Km.
Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Gouda.

Aanmelden