content marketing CliQi

Aangenaam Gouda Oost

Gouda - Gouda
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
92 - 139m2

Over dit project

Binnen Gouda Oost worden de aankomende periode 4 plangebieden ontwikkeld. In totaal worden 55 koopwoningen gerealiseerd.

De eerste fase bestaat uit 18 koopeengezinswoningen, gelegen in ‘Plangebied Van Heuven Goedhartsingel’.

Deze 18 koopwoningen komen tussen de Nansenstraat, Van Heuven Goedhartsingel, Marshallpad en Bunchestraat. De woningen van circa 118 m² groot hebben een traditionele vorm met 2 lagen en een schuin dak. Iedereen heeft een voor- en achtertuin (voorzien van grote berging).

Kom straks binnen en geniet van een lekker lichte woonkamer met open keuken. De technische ruimte voor de warmtepomp en de warmte-terug-win installatie (WTW), vind je ook op de begane grond. Wel zo makkelijk bij onderhoud en eventuele vervanging van onderdelen. De buitenunit van de warmtepomp staat in de extra grote buitenberging, zodat alleen het rooster van buitenaf zichtbaar is.

Op de 1e verdieping is de badkamer en 3 slaapkamers, waarvan 1 met openslaande deuren en Frans balkon. De zolder is een vrij indeelbare ruimte.

Enthousiast? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, we houden je graag op de hoogte van de voortgang. Ook de uitnodiging voor de start verkoop zal op deze wijze volgen. Naar verwachting start de verkoop in de eerste helft van 2022.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Aangenaam Gouda Oost
Start verkoop
2022 (3e kwartaal)
Koopwoningen
55
Type woningen
Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Tuin
Tuin

Woningtypen in dit project

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Gouda.

Aanmelden