Aangenaam Gouda Oost

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Gouda - Gouda
Actueel aanbod

€ 350.000,- tot € 490.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
92 - 139m2

Over dit project

Binnen Gouda Oost worden de aankomende periode 4 plangebieden ontwikkeld. In totaal worden 55 koopwoningen gerealiseerd.

De verkoop van de Nul-Op-De-Meter woningen in Aangenaam Gouda Oost fase 1 is inmiddels gestart! De eerste toewijzingsronde voor fase 1 plaatsgevonden. Schrijf je nu in als reservekandidaat voor een van de laatste bouwnummers.

Woningaanbod:

Je hebt in fase 1 de keuze uit de volgende typen, verdeeld over 2 plangebieden:

•18 eengezinswoningen van circa 118 m² met langskap
•16 eengezinswoningen van circa 139 m² met platdak
•4 eengezinswoningen van circa 92 m² met platdak

Alle woningen hebben een fijne achtertuin, variërend qua zonligging. Op de website is precies terug te vinden waar welke woning precies gelegen is en kun je alvast op je gemak meer informatie en de sfeerplattegronden bekijken.

Heb je vragen over het project? Bel of mail gerust met de Boer Makelaardij. Je kunt hen bellen op 0182-538400 en mailen naar info@boer-gouda.nl. Zij helpen je heel graag!

Schrijf je zeker ook in voor de nieuwsbrief, we houden je graag op de hoogte van de voortgang. Ook wordt alle informatie over fase 2 hier als eerste gedeeld.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Aangenaam Gouda Oost
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
55
Prijs
€ 350.000,- tot € 490.000,-
Type woningen
Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Tuin
Tuin

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Gouda.

Aanmelden