content marketing CliQi

De Kolk Westergouwe fase 1

Gouda - Gouda
Toekomstig aanbod

€ 325.000,- tot € 510.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
89 - 151m2
Kaveloppervlak
73 - 210m2

Over dit project

De verkoop van De Kolk is gestart!

De inschrijfperiode is gesloten, meld je aan voor de nieuwsbrief én blijf op de hoogte.

Meer weten over onder andere de start verkoop, het inschrijven, de toewijzing en de oplevering? Op de website van de Kolk lees je alles wat je wil weten bij veel gestelde vragen.

De Kolk Westergouwe Fase 1 – 55 rijwoningen
De Kolk Westergouwe is een bruisende wijk, centraal gelegen in Westergouwe. Met het buitengevoel om je heen en de stad dichtbij vind je hier de ideale combinatie van rust en dynamiek. De eerste fase met 55 woningen van De Kolk gaan al vanaf mei in verkoop!

Westergouwe: een groene en waterrijke wijk
Centraal gelegen ten opzichte van alle voorzieningen in Westergouwe. Maar straks ook gunstig ten opzichte van het nieuwe centrum met winkels, horeca, zorgvoorzieningen en een school. Zo draait alles in de Kolk om gezelligheid en verbinding. Bij de ontwikkeling van deze buurt besteden we daarom extra aandacht aan onderwerpen als ecologie, veiligheid en sociale interactie.

Een heerlijke buurt
De opzet van de Kolk is open, aangevuld met sfeervolle groene ruimtes en leuke watertjes. Ideaal voor kinderen om buiten t spelen. Of om zelf een wandelingetje te maken. Een woonomgeving waar bewoners zich gezond, gelukkig en verbonden voelen. Van beginnende woningkopers tot doorstromers. Zo is er voor ieder wat wils in de Kolk!

Gevarieerd aanbod
Het aanbod van de Kolk is erg gevarieerd met woningen van bijna 90 m2 tot maar liefst 150 m2. Ook is er veel keuze in ligging en architectuur. Elke woning is voorzien van een tuin om te kunnen genieten van het buitenleven. Sommige woningen beschikken zelfs over een heerlijke veranda om te genieten van het uitzicht op het park.

Disclaimer:
Ondanks dat wij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid hebben samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Kolk Westergouwe fase 1
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
55
Prijs
€ 325.000,- tot € 510.000,-
Type woningen
Hoekwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Eigendom
Volle eigendom

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Gouda.

Aanmelden