De Kolk Westergouwe Fase 3B

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Gouda - Gouda
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
130 - 195m2

Over dit project

In de Kolk fase 3B worden 27 royale woningen gerealiseerd met keuze uit vier woningtypen. De woningtypen kenmerken zich door de romantische architectuurstijl. Diverse woningen beschikken over een eigen parkeerplaats. Welke woning je ook kiest, in de Kolk fase 3B woon je in een fijne leefomgeving met ruimte voor recreatie, rust en ontspanning.

Westergouwe is een groene en waterrijke woonwijk, gelegen aan de rand van Gouda. Met het buitengevoel om je heen en de stad dichtbij vind je hier de ideale combinatie van rust en dynamiek. En daar wordt nu een bruisend element aan toegevoegd: de Kolk. Een leuke, levendige buurt met een gevarieerd woningaanbod. Fase 1 en 2 zijn opgeleverd en bewoond. Fase 3A is momenteel in aanbouw, we verwachten eind dit jaar te starten met de oplevering. Fase 3B gaat binnenkort in verkoop!

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Kolk Westergouwe Fase 3B
Start verkoop
2024 (1e kwartaal)
Woningen
25 van 45 beschikbaar
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Gouda.

Aanmelden