Westerhof

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Gouda - Gouda
Actueel aanbod

vanaf € 399.000,-

Over dit project

Westerhof is een aantrekkelijke, nieuwe buurt in het populaire Westergouwe. Het stadse karakter en de architectuur van hartje Gouda zie je terug in het ontwerp. Het buurtje wordt omgeven door groen en water. De auto is te gast. Ga straks lekker voor de deur zitten en kijk toe hoe kinderen genieten van de vrijheid. Westerhof wordt een heel fijn thuis.

Door de enorme variatie in aanbod wonen in Westerhof straks stellen, singles en gezinnen. Jong en oud. Lekker gemixt en dat zorgt weer voor een fijne dynamiek. Westerhof bestaat uit 54 appartementen en 30 eengezinswoningen die rondom een gezamenlijk binnenterrein liggen. De 54 appartementen worden verhuurd en over de 30 stadse koop-eengezinswoningen lees je alles op deze website.
Er zijn eengezinswoningen met een plat dak en woningen met kap. De steenkleuren wisselen, de gevels verspringen en als je goed kijkt zie je allerlei speelse details in het metselwerk. Sommige typen hebben een tuitgevel en springen er extra uit door de donkere steenkleur en er zijn woningen met een dakkapel. Doordat de woningen ook nog eens in breedte en ligging verschillen, heb je echt wat te kiezen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Westerhof
Woningen
0 van 30 beschikbaar
Prijs vanaf
€ 399.000,-
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Gouda.

Aanmelden