Parkwonen Appartementen

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Gouda - Gouda
Toekomstig aanbod

€ 310.100,- tot € 725.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
63 - 129m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Parkwonen, je zou er maar kunnen leven. Een fantastische plek, midden in de natuur. Natuur die tot aan je voordeur reikt. Wil je naast het gevoel van buiten wonen in een autoluwe omgeving ook scholen, winkels en uitvalswegen in de buurt? Dan ben je hier op je plek! In Parkwonen komt het beste van twee werelden samen.

We durven best te zeggen, dat de 72 appartementen van Parkwonen op één van de mooiste plekken in Westergouwe liggen. Namelijk op een fantastische plek middenin het park en met alle voorzieningen om de hoek! De appartementen zijn verdeeld over twee woontorens; toren Sonsbeek en toren Westbroek. De appartementen variëren in grootte van ongeveer 63 tot 129 m2 en alle appartementen hebben uiteraard een mooie grote buitenruimte met hoe kan het ook anders uitzicht over het park.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Parkwonen Appartementen
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
42 van 72 beschikbaar
Prijs
€ 310.100,- tot € 725.000,-
Type woningen
Appartement

Woningtypen in dit project

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Gouda.

Aanmelden