Parkwonen - eengezinswoningen

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Gouda - Gouda
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Parkwonen
Parkwonen, je zou er maar kunnen leven. Een fantastische plek, midden in de natuur. Natuur die tot aan je voordeur reikt. Wil je naast het gevoel van buiten wonen in een autoluwe omgeving ook scholen, winkels en uitvalswegen in de buurt? Dan ben je hier op je plek! In Parkwonen komt het beste van twee werelden samen.
Eengezinswoningen in verkoop!
De 30 eengezinswoningen van Parkwonen zijn in verkoop. In totaal zijn er 4 verschillende woningtypes. Alle woningen zijn voorzien van een plat dak, waardoor ze optimaal ingedeeld zijn met meerdere slaapkamers én hebben ze allemaal één eigen parkeerplaats op het gezamenlijke binnenterrein. De woningen worden met een complete keuken van Bruynzeel en sanitair van Villeroy & Boch gerealiseerd! Uiteraard zijn alle woningen gasloos en zeer duurzaam, de woningen zijn in basis Beng 2=0. De oppervlaktes variëren van 90 m2 t/m 158 m2. Prijs vanaf € 385.000,- v.o.n.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Parkwonen - eengezinswoningen
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
2 van 30 beschikbaar
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Gouda.

Aanmelden