Terug naar Project

Vrijstaande woning Riparia

Begane grond
Deze schitterende vrijstaande woning voorziet in een oprit met ruimte voor het parkeren van twee auto’s en een ruime berging. Via de entree betreed je de woning waarna je via de hal, voorzien van toiletruimte, meterkast en trapopgang de woonkamer betreedt. Het eerste wat je opvalt is de erker in de zijgevel met openslaande deuren. Plaats je hier een gezellig zitje, dan heb je vanaf hier een prachtig zicht op het water en de tuin. Aan de voorzijde van de woning tref je de woonkeuken met wederom een ruime erker. Hier is voldoende ruimte voor diverse keukenopstellingen en een grote eettafel. De woonkamer grenst aan de achtertuin en is voorzien van meerdere raampartijen. Een heerlijk lichte en royale ruimte! Optioneel is de woonkamer uit te breiden met een uitbouw. Ook is het mogelijk de berging te betrekken bij de woonkamer.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers, met vele raampartijen. Het licht straalt aan alle zijdes de woning in! De badkamer is ruim, met voldoende ruimte voor een dubbele wastafel, ligbad en extra grote inloopdouche. Het toilet is in een aparte ruimte geplaatst.

Tweede verdieping
Via de trap van de eerste verdieping bereik je de ruime zolder, met separate techniekruimte. De zolder biedt mogelijkheid tot het creëren van twee extra kamers. Ideaal wanneer je een werkkamer én een extra slaapkamer wenst. Ook is het mogelijk een vliering en een tweede badkamer aan te laten brengen!

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
5 - 423 m2 180 m2 3 - Verkocht