Parcour

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Gouda - Gouda
Actueel aanbod

€ 479.000,- tot € 1.260.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
124 - 219m2
Kaveloppervlak
50 - 450m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 6

Over dit project

HIGH-END WONEN IN HARTJE CENTRUM
Met de komst van Parcour krijgt de ketting van parkachtige wijken tussen Station Gouda en Nieuwe Gouwe een nieuwe parel. De nieuwe wijk wordt ontwikkeld op een unieke locatie: het voormalige spooremplacement bij het historisch centrum van Gouda. Je woont hier straks omringd door een mooie mix van stadse, industriële invloeden, monumentaal en nieuw groen. In een luxe stadswoning, appartement, bungalow, herenhuis of vrijstaande villa.

GROEN VOOR JE DEUR, PARK OM DE HOEK
Alle woningen in Parcour worden rondom een parktuin gebouwd en zijn op een speelse manier verbonden met de natuur. De woningen zijn zo geschakeld dat ze ’voelen’ als wagonnetjes in een trein. Een subtiele knipoog naar het spoor. Vanuit elke woning heb je een mooi, vrij uitzicht op het groen voor je deur.
Voor nog meer groen hoef je niet ver te zoeken. De centrale parktuin leidt naar de monumentale poorten van het Van Bergen IJzendoornpark, waar je heerlijk kunt ontspannen of sporten.

STIJLVOL EN FUTUREPROOF
Bij de ontwikkeling van Parcour wordt slim nagedacht over de ligging, het buurtgevoel, duurzaamheid en de verbinding met de natuur. De omgeving wordt klimaatadaptief met veel groen en wadi’s. Dit stimuleert verschillende diersoorten om in de omgeving te verblijven en zo creëren we een grote biodiversiteit.

De natuurinclusieve bouw zie je terug in de speelse verbindingen tussen de voortuinen en het openbare groen. De parkachtige omgeving nodigt uit om te bewegen in de natuur en elkaar te ontmoeten. Samen de hond uitlaten of picknicken. Gewoon voor je deur.
En wat betreft de woningen zelf, deze voldoen allemaal aan BENG eisen: duurzaam, gasloos en voorzien van zonnepanelen. Ook wordt er zoveel mogelijk gewerkt met gebruikte materialen, zoals oude kasseien.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Parcour
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
12 van 58 beschikbaar
Prijs
€ 479.000,- tot € 1.260.000,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Appartement, Herenhuis, Hoekwoning, Penthouse, Rijwoning, Vrijstaand

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Gouda.

Aanmelden